Bowlingový turnaj 124. územní skupiny (ÚS)

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION (IPA) sekce ČR

 

    Druhý ročník rekreačního turnaje v bowlingu 124.ÚS IPA sekce ČR proběhl dne 23. dubna 2009 v BOWLING CLUBU, Bořivojova 83, Praze 3. Zúčastnilo se ho 18 hráčů, tedy o dva více proti loňskému ročníku.

    Někteří zkušení borci již znali dráhu a proto sražení všech deseti kuželek prvním hodem koulí tzv. strike, nebyl problém. Atmosféra soutěže byla velmi přátelská a pokračovala i po skončení turnaje. To byl proti loňskému ročníku posun k lepšímu, protože se poté probíraly další akce ÚS a navrhovali se další cesty ke zkvalitnění činnosti ÚS. Ale nejdříve se provedlo vyhodnocení turnaje. Čtvrté místo-medaili- získal Milan Dohnálek, třetí místo a sošku hráče bowlingu získal Karel Svitavský, druhé místo a stříbrnou kuželku získal Jirka Kasl a prvé místo-zlatý pohár získal Josef Pazderník. Každý ke své ceně získal ještě diplom. Ti ostatní také neprohráli, protože na památku všichni účastníci přeboru obdrželi propisovací tužku 124.ÚS IPA.

Na závěr vítězům pogratulujme, ostatním účastníkům popřejme, aby dobrý pocit ze soutěže jim zůstal co nejdéle a organizátorům, aby dále pokračovali v organizování podobných akcí.                                                                                                          27.4.09 KEŠ